Blokfluit- en traversoles

“Ik vind Pauliina een hele fijne docent. Eigenlijk wilde ik helemaal geen les nemen: ik had alleen een paar praktische vragen over een oude tenorblokfluit. Maar ik vond het zo leerzaam en stimulerend dat ik bijna ongemerkt toch in “echte” lessen ben gerold. Een paar woorden om Pauliina als docent te beschrijven: heel bescheiden, vol humor, zeer vakkundig, en tegelijkertijd no-nonsense en laagdrempelig. Voor mij als “volwassen” leerling is het heel fijn dat Pauliina begrijpt dat ik meer (en soms belangrijkere dingen) te doen heb dan blokfluit spelen. Ze zet er helemaal geen druk op en heeft alle begrip.

Pauliina komt met goede suggesties voor muziek: die enerzijds wel aansluiten bij mijn belangstelling, maar anderzijds de grenzen van die belangstelling ook wel een beetje opzoeken.

Ik ga altijd met plezier naar les en kom er altijd vrolijk vandaan.”

Tina van der Linde